Optimale sportprestaties met fruit energierepen

 

Tijdens het sporten worden energiereserves uitgeput. Het eten van koolhydraten tijdens fysieke inspanning kan de prestatie aanzienlijk verbeteren. Inspanningsfysiologen, sportartsen en coaches raden hun sporters dan ook aan om 1 gram koolhydraten per kilogram lichaamsgewicht per uur te eten. Producten met een 2:1 glucose/fructose verhouding zorgen voor een maximale opname door het lichaam. 

Onze energierepen bevatten minstens 50% fruit, bestaan voor 80% uit koolhydraten en benaderen de 2:1 glucose fructose verhouding. Ze zijn vrij van vetten, bewaarmiddelen en artificiële kleur- en smaakstoffen. Hierdoor zijn ze makkelijk verteerbaar én lekker van smaak. Bovendien zijn ze 100% vegan! Door de toevoeging van pectine komende van appels en citrusvruchten krijgen ze hun vaste vorm met zachte en aangename textuur. Kortom, deze fruitige energierepen bezorgen een heerlijke natuurlijke energieboost. Kies er daarom voor om deze op te nemen in jouw aanbod van sportvoeding.

 

 

Producten

 

Onze repen wegen tussen de 25 en 32 gram. Ze worden individueel verpakt in een transparante folie. Zo zijn ze gemakkelijk mee te nemen in de achterzak. Heb je al een folie ontwikkeld voor jouw merk? Geen probleem, dan verpakken we de repen meteen in jouw folie.

 

 

 

Een eigen recept in gedachten?

 

Heb je een andere smaak in gedachten of wil je een eigen recept uitwerken met toevoeging van specifieke nutriënten zoals cafeïne of mineralen? Neem contact met ons op en we bekijken samen met jou de opties.

 

Contact opnemen

 

 

 

Nutritionele informatie

Ingrediënten: fruitpulp 50%, suiker, glucose, bindmiddel: pectine, voedingszuur: citroenzuur, natuurlijke aroma’s

 

 

Voedingswaarde

Energie

Vetten

Verzadigde vetzuren

Koolhydraten

Waarvan suikers

Eiwitten

Zout

Per 100 g

1373 KJ / 323 Kcal

0 g

0 g

80 g

74 g

0 g

0,05 g

 

 

 

 


 

 

Getuigenissen

“Langdurige energie, makkelijk verteerbaar en makkelijk in gebruik”

“Veel smaak, veel energie en een aangename textuur”

“Grote energiebron in een kleine verpakking”

“Gezond. Geen artificiële stoffen of bewaarstoffen. Lekkere smaak. Makkelijk openen, kauwen en slikken.”

“Fruitig, licht en veel koolhydraten: alles wat een sporter nodig heeft want het is gezond, voedzaam en vlot verteerbaar”

 

 

 

Meer informatie en aanmelden als sportvoedingsmerk?

Ben je op zoek naar meer informatie over onze fruitige energierepen of wil je ze opnemen in jouw gamma van sportvoeding? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen.

Contact opnemen