Ingrediënten

De geschiedenis van pâtes de fruits gaat terug tot in de 10e eeuw. Om fruit ook in de winter te kunnen bewaren werd het toen op een speciale manier geconserveerd. Wij blijven trouw aan het originele recept door een minimum van 50% fruitgehalte te garanderen. Het resultaat is een moment van intens genieten van een heerlijke delicatesse. Onze pâtes de fruits zijn bovendien geschikt voor vegetariërs en veganisten en bevatten geen bewaarmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of kleurstoffen.

 

 

 

 


 

 

Recepten

Onze pâtes de fruits zijn beschikbaar in drie verschillende recepturen: Pure, Delicate en Intense. Elk het resultaat van onze jarenlange ervaring. Het fruitpercentage bepaalt de intensiteit van de smaak en de kleur van elk receptuur.
In ons ‘Pure’ recept gebruiken we meer dan 50% fruit. Ons ‘Delicate’ recept bestaat uit een minimum van 60% fruit en ons ‘Intense’ recept bevat een fruitgehalte van 70%. Het resultaat is een heerlijke delicatesse met een intense fruitsmaak.

 

 

 


 

 

 

Meer informatie

Heb je vragen over onze onweerstaanbare lekkernijen? Wil je graag distributeur worden of onze pâtes de fruits onder eigen naam verkopen? Vul dan hier je gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact opnemen