ISM 2020

ISM 2020

Van 2 tot en met 5 februari 2020 neemt Confidas deel aan de ISM in Keulen. ISM (International Sweets and Biscuits Fair) is wereldwijd een van de meest gekende beurzen voor confiserie en snacks. De beurs richt zich vooral op producenten en importeurs van snoepgoed. De ISM is de ideale plaats om je te informeren over de nieuwste trends en de evoluties van de snoepgoedmarkt. Confidas is al jaar en dag een trouwe exposant.

In 2020 legt ISM de focus op de trend ‘Snacks en Natural Snacks’. Ook in de wereld van snoepgoed blijft men heel aandachtig voor het ‘bewust consumeren’. Consumenten verwachten meer gebalanceerde en natuurlijke producten die ook lekker smaken. Tijdens ISM 2020 zullen diverse producenten vegan producten, energie en sportrepen, als ook producten vrij van additieven tonen.

Confidas is een van deze producenten. Sinds jaar en dag houden we vast aan het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Onze pâtes de fruits bevatten minimum 50% fruit, zijn vegan en vrij van artificiële kleur- en smaakstoffen. 

Van 2 tot en met 5 februari zetten we onze producten opnieuw in de kijker in onze vernieuwde stand in hall 4.2. N011. We laten jou er graag proeven van onder andere ons assortiment aan fruitrepen!

Hall 4.2. staat bovendien bekend bij de trouwe ISM bezoeker en exposant voor de aanwezigheid van kwaliteitsvolle en artisanale Belgische producten. Dit hebben we te danken aan Flanders Investment and Trade.

We kijken ernaar uit om jou in Keulen te ontmoeten!

Bron: https://www.ism-cologne.com/